Logo met MAF meer mens

 

Met MAF meer mens is een praktische (online) training, voor mensen met hersenletsel in de chronische fase en voor de mantelzorger(s). Je leert anders omgaan met de veranderingen zodat je weer meer regie krijgt over je leven.
Van overleven naar voluit leven.

De (vaak onzichtbare) gevolgen zijn ingrijpend, niet alleen voor de getroffene zelf maar ook voor de omgeving. Er volgt vaak een intensief traject van revalidatie en dan ben je weer thuis…

 

Wat 

Met MAF meer mens is verrassend, speels en brengt het beste van de wetenschappelijk bewezen technieken van Mindfulness, ACT en Focussen samen.

 

m Mindfulness: met aandacht in het hier en nu zijn op een milde manier, zonder oordeel.
a ACT (Acceptance & Commitment Training): accepteren wat er is, je hier niet door laten leiden maar doen wat je werkelijk graag wilt; waardoor je flexibeler in het leven staat.
f Focussen: naar ‘binnen gaan’, stilstaan en luisteren naar signalen van je lichaam, waardoor je positieve veranderingen op gang brengt.

 

Voor wie
Met MAF meer mens is geen therapie of behandelmodule. Van belang is dat je inzicht hebt in de gevolgen van je letsel (ziekte en zelfinzicht) en instaat bent om te kunnen reflecteren.

Waarom online
Deze online training geeft je de mogelijkheid om tempo, tijd en locatie volledig af te stemmen op je eigen mogelijkheden en wensen. Je bent geen tijd en energie kwijt aan reizen en kunt pauzeren, teruglezen en een volgende stap zetten wanneer je het wenst.
Als je meer support wenst tijdens of na deze kosteloze online training, kan dat. Tegen een vergoeding is online begeleiding (middels telefoon, video en/of mail) mogelijk, maar ook deelname aan een individuele- of groepstraining is een optie.

Wanneer beschikbaar
De pilottraining is afgerond. 
Vanaf 5 november 2018 zijn de twee online Met MAF meer mens trainingen beschikbaar; voor mensen met hersenletsel en voor de mantelzorgers.

Benieuwd geworden?
Bekijk de Met MAF meer mens folder onder aan deze pagina.
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Om je grenzen te verleggen
moet je ze eerst erkennen en accepteren

Contactgegevens

Stichting HersenletselSupport
info@hersenletselsupport.nl
Ellis Merkelijn: 0610555744
Marja Steegenga: 0610325212

Sânbuorren 16
9216 VC Oudega (SM)

Download folder hier.
folder hls

Steun Stichting HersenletselSupport

Wil je het werk van Stichting HersenletselSupport steunen door een gift? We stellen een financiële bijdrage op ons rekeningnummer bij de Triodosbank zeer op prijs.

NL04 TRIO 0338 4317 05
t.n.v. Stichting HersenletselSupport