Logo met MAF meer mens

 

Met MAF meer mens is een praktische (online) training, voor mensen met hersenletsel in de chronische fase en voor de mantelzorger(s). Je leert op een vriendelijke manier om te gaan met de gevolgen van je hersenletsel zodat je zelf weer meer regie hebt. Van overleven naar voluit leven.

De (vaak onzichtbare) gevolgen zijn ingrijpend, niet alleen voor de getroffene zelf maar ook voor de omgeving. Er volgt vaak een intensief traject van revalidatie en dan ben je weer thuis…

 

Wat maakt 'Met MAF meer mens' uniek 

Het unieke van ‘Met MAF meer mens’ is dat deze training volledig vanuit de praktijk is ontwikkeld. Ontstaan vanuit professionaliteit én ervaringsdeskundigheid op het gebied van hersenletsel. Ondersteund door onderzoeksrapporten, zijn wij ons gaan focussen op de vragen en uitdagingen waarmee mensen met hersenletsel en hun naasten geconfronteerd worden. Vragen waar vaak mee geworsteld wordt als je het ‘gewone’ leven weer wilt oppakken; ‘Hoe vind ik na zo’n ontwrichtende gebeurtenis weer mijn weg?’ ‘Wie ben en wil ik nu zijn?
Met MAF meer mens helpt je om weer meer grip te krijgen op je leven en jouw eigen richting te bepalen. Het is geen therapie of behandeling maar een praktische training om jou op weg te helpen.

Met MAF meer mens is verrassend, speels en brengt het beste van de wetenschappelijk bewezen technieken van Mindfulness, ACT en Focussen samen.

 

Wat is MAF

De MAF training is gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen technieken van Mindfulness, ACT en Focussen, waar wij als trainer veel mee werken. In de ontwikkeling van de MAF training hebben wij op basis van jarenlange praktijkervaring het beste van deze bestaande methodieken op een verrassende en speelse wijze gecombineerd.

m Mindfulness: met aandacht in het hier en nu zijn op een milde manier, zonder oordeel.
a ACT (Acceptance & Commitment Training): accepteren wat er is, je hier niet door laten leiden maar doen wat je werkelijk graag wilt; waardoor je veerkrachtiger in het leven staat.
f Focussen: naar ‘binnen gaan’, stilstaan en luisteren naar signalen van je lichaam, waardoor je positieve veranderingen op gang brengt.

'Met MAF meer mens' is een e-learning die wij, met de MAF training als basis, specifiek hebben gemaak voor mensen met hersenletsel en hun naasten. Deze online training is mede mogelijk gemaakt door de Hersenstichting. 

 

Waarom online

Deze online training geeft je de mogelijkheid om tempo, tijd en locatie volledig af te stemmen op je eigen mogelijkheden en wensen. Je bent geen tijd en energie kwijt aan reizen en kunt pauzeren, teruglezen en een volgende stap zetten wanneer je het wenst. 

Als je meer support wenst tijdens of na deze online training, kan dat. Tegen een vergoeding is online begeleiding (middels telefoon, video en/of mail) mogelijk, maar ook deelname aan een individuele- of groepstraining is een optie.

 

Benieuwd geworden?

Inmiddels zijn er ruim 800 deelnemers gestart met de e-learning. Op onze Facebook pagina kun je meer lezen over de positieve ervaringen van deelnemers.

Bekijk de Met MAF meer mens folder onder aan deze pagina.
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Als je weet wat bij je past
heb je veel meer lol in de dingen die je doet

Contactgegevens

Stichting HersenletselSupport
info@hersenletselsupport.nl
Ellis Merkelijn: 0610555744
Marja Steegenga: 0610325212

Sânbuorren 16
9216 VC Oudega (SM)

Download folder hier.
folder hls

Steun Stichting HersenletselSupport

Wil je het werk van Stichting HersenletselSupport steunen door een gift? We stellen een financiële bijdrage op ons rekeningnummer bij de Triodosbank zeer op prijs.

NL04 TRIO 0338 4317 05
t.n.v. Stichting HersenletselSupport